Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

https://e-seasons.gr/eseasons-blog/

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΥΦ

https://e-seasons.gr/epipla-khpoy/poyf-paralias

Posted by Andreas 21/02/2018 0 Σχόλια
Spuncrylic
Το ύφασμα Spuncrylic είναι κατασκευασμένο από βαμμένο με πολυεστέρα διάλυμα και  παρέχει οφέλη για όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία, το νερό και το ξεθώριασμα.

Olefin
Η ίνα ολεφίνης είναι συνθετική ίνα κατασκευασμένη από πολυολεφίνη, όπως πολυπροπυλένιο ή πολυαιθυλένιο. Χρησιμοποιείται σε ταπετσαρίες, μοκέτες, σχοινιά και εσωτερικούς χώρους οχημάτων.

Τα πλεονεκτήματα της Olefin είναι η αντοχή του, η αντοχή του στο χρώμα και η άνεση, η αντοχή του στη χρώση, το ωίδιο, η τριβή, το φως του ήλιου και ο καλός όγκος και κάλυμμα

Polyester
Υφαντά ή πλεκτά υφάσματα από νήματα πολυεστέρα χρησιμοποιούνται εκτεταμένα σε ενδύματα και οικιακό εξοπλισμό, από πουκάμισα και παντελόνια μέχρι πανωφόρια και καπέλα, σεντόνια, κουβέρτες, ταπετσαρισμένα έπιπλα και πατάκια ποντικιού. Βιομηχανικές πολυεστερικές ίνες, νήματα και σχοινιά χρησιμοποιούνται στην ενίσχυση ελαστικών οχημάτων, υφάσματα για μεταφορικούς ιμάντες (conveyor belts), ζώνες ασφαλείας, βαμμένα υφάσματα και πλαστικές ενισχύσεις με απορρόφηση υψηλής ενέργειας. Ίνες πολυεστέρα χρησιμοποιούνται ως γέμισμα και μονωτικά υλικά σε μαξιλάρια, περιλαίμιων και γέμισμα ταπετσαρίας (upholstery padding)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου